Inschrijving_promotiepakket_CLA

Inschrijven promotiepakket Cum Laude Awards 2023

Inschrijven kan tot en met 1 maart.

De campagneperiode en de verkoop van de lekkerste kazen en zuivel start op zaterdag 25 maart en duurt tot zaterdag 8 april.

Bent u deelnemer van de Cum Laude Awards 2023, dan ontvangt u automatisch een promotiepakket en dan hoeft u dit pakket niet te bestellen.

Bent u geen deelnemer aan de verkiezing, maar wilt u in uw boerderijwinkel de excellente kaas en zuivel, gemaakt op de boerderij, verkopen en promoten. Bestel dan snel het GRATIS exclusieve promotiepakket. Het gratis promotiepakket bevat het volgende:

  1. Uitgebreid posterpakket
  2. Cum Laude Awards slinger
  3. Unieke Cum Laude Awards toonbankdisplays
  4. Vermelding van uw kaasverkooppunt op de website van Cum Laude Awards mét postcode-checker. Zo kan de consument u makkelijk vinden.

Daarnaast ontvangt u kant-en-klare socialmediaberichten om op uw eigen Facebook en Instagram te delen.

Promotie

Adres(Vereist)

Winnaars Den Besten
Cum Laude Awards 2023!

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.