Inschrijving_promotiepakket_CLA

Inschrijven promotiepakket Cum Laude Awards 2022

Inschrijven kan tot en met 13 maart.

Dit jaar hebben we er voor gekozen om elke deelnemer die een medaille wint tijdens de cum laude awards een promotiepakket te geven. Dit pakket wordt tegelijk met de certificaten verstuurd. Zo kan iedere medaillewinnaar zijn eigen, excellente kaas en zuivel, gemaakt op de boerderij, verkopen! Het gratis promotiepakket bestaat uit:

  • Uitgebreid posterpakket
  • Vlaggenlijn
  • Unieke Cum Laude Awards Toonbankdisplays
  • Vermelding van jouw kaasverkooppunt op de website van Cum Laude Awards. Met postcode-checker, zodat de consument je makkelijk vindt
  • Winnaars ontvangen extra materiaal om te laten zien dat ze een medaille hebben gewonnen.

Wil je extra aandacht voor je boerderijwinkel? Schrijf je dan in voor onze lokale socialmediacampagne. Als je een Facebook- of Instagrampagina voor je winkel hebt, dan werkt het als volgt:

  1. Je betaalt € 50,- aan advertentiekosten en de Bond van Boerderijzuivelbereiders betaalt voor het maken en instellen van de advertentie.
  2. De advertentie wordt geplaatst op je eigen account. Als je geen eigen account hebt dan wordt het geplaatst via het account van Boerderijzuivel. Jouw boerderijwinkel wordt hier dan in getagd.

Daarnaast ontvang je kant-en-klare socialmediaberichten om op je eigen Facebook en Instagram te delen.

Promotie

Adres(Vereist)
Toestemming Socialmedia-campagne

2 winnaars Den Besten
Cum Laude Awards!

De felbegeerde ‘gouden melkbus met de grote oren’ gaat naar Kaasboerderij Nellesteijn in Wassenaar voor hun Boerenkaas belegen. In de categorie ‘beste zuivel’ is Zuivelboerderij De Kern in Drunen met een mooie boerenboter de gelukkige winnaar.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.