Cum_Laude_Awards_2022

Inschrijven socialmediacampagne Cum Laude Awards 2023

Inschrijven kan tot en met 1 maart.

Wilt u extra aandacht voor uw boerderijwinkel in uw regio. Schrijf u dan in voor onze lokale socialmediacampagne. Als u een Facebook- of Instagrampagina voor uw winkel heeft, dan werkt het als volgt:

  1. U betaalt € 50,- aan advertentiekosten. De Bond van Boerderijzuivelbereiders betaalt voor het maken en instellen van de advertentie.
  2. De advertentie wordt geplaatst op uw eigen account. Als u geen eigen account heeft dan wordt het geplaatst via het account van Boerderijzuivel. Uw boerderijwinkel wordt hier dan in getagd.

LET OP! Om mee te doen aan deze campagne moet u zich apart inschrijven omdat het geen vast onderdeel is van het promotiepakket.

Inschrijving socialmediacampagne

Adres(Vereist)

Winnaars Den Besten
Cum Laude Awards 2023!

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.