promoties_cum_laude

Ja, ik doe mee!

Wij – de Bond van Boerderijzuivelbereiders- zijn heel erg enthousiast om kazen en zuivel gemaakt op de boerderij, de aandacht te geven die het verdient. Maar we kunnen het niet alleen. Jij bent met je boerderijwinkel, minstens zo’n belangrijke schakel bij de verkoop van al die heerlijke kazen en zuivel, gemaakt op de boerderij. Als je € 75 bijdraagt, zal de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders een advertentie plaatsen op jouw Facebookaccount en die adverteren in de regio van jouw boerderijwinkel. Zo weten consumenten dat ze deze heerlijke boerderijkazen en/of boerenzuivel bij jou kunnen kopen. De advertentiekosten van € 75 komen voor rekening van de Bond. Doe mee en maak van de Cum Laude campagne én van je eigen kaas- en zuivelverkopen een groot succes!

Persoonsgegevens
Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de Cum Laude campagne. Wij verstrekken je persoonsgegevens niet aan derden zonder jouw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen jou en Cumlaudeawards.nl

Verkooppunten formulier

Winnaars Den Besten
Cum Laude Awards 2023!

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.