Den Besten Cum Laude Awards 2022 uitgereikt!

Vandaag zijn de winnaars van de Den Besten Cum Laude Awards bekend geworden! De felbegeerde ‘gouden melkbus met de grote oren’ gaat naar Kaasboerderij Nellesteijn in Wassenaar voor hun Boerenkaas belegen. In de categorie ‘beste zuivel’ is Zuivelboerderij De Kern in Drunen met een mooie boerenboter de gelukkige winnaar.

Luid toeterend kwam vanochtend het team van BBZ het erf van Kaasboerderij Nellesteijn opgereden. De winnaars werden compleet verrast, ze waren ‘gewoon’ hun werk aan het doen: kaasmaken. In de prominentenkeuring is Nellesteijn unaniem tot winnaar gekozen van de allerlekkerste kaas van Nederland, gemaakt op de boerderij. De hoofdprijs voor iedere kaasmaker.

Wat later volgde een uitbundige aankomst bij Zuivelboerderij De Kern in Drunen: zij wonnen in de categorie zuivel de gouden melkbus voor hun boerenboter. Er werd gelachen, gejuicht en gesprongen. De melkbus werd in de lucht geheven en ‘We are the champions’ klonk uit de luidsprekers. De winnaars waren compleet overdonderd. Kortom, er werd feest gevierd!  Een meer dan geslaagde afsluiting van de Cum Laude Awards 2022. Alle prijswinnaars: nogmaals gefeliciteerd met jullie prijs!

Bekijk hier de video’s.

DEN BESTEN CUM LAUDE AWARD – KAAS
DEN BESTEN CUM LAUDE AWARD – ZUIVEL

Winnaars Den Besten
Cum Laude Awards 2023!

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.