Inleveren producten Cum Laude Awards

Beste deelnemers van de Cum Laude Awards,

Eindelijk is het dan zover: de Cum Laude Awards 2022 komen er nu echt bijna aan! Op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 worden de producten gekeurd bij Fort Wierickerschans te Bodegraven. Op woensdag 16 maart vindt de prominentenkeuring plaats. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats, via een Roadshow.

Inleveren producten

Op donderdag 10 maart van 13.00 tot 20.00 uur kun je jouw kazen, zuivelproducten en zachte kazen inleveren bij Fort Wierickerschans in Bodegraven. Bij het inleveren worden de producten genummerd.

Naast de hoofd-inleverlocatie kun je op nog vier punten in het land jouw producten inleveren. Dit kan vanaf dinsdag 8 maart tot en met donderdag 10 maart 11.00 uur op de volgende adressen:

Alle producten dienen uiterlijk donderdag 10 maart 2022 binnen te zijn. Daarna worden geen producten meer in ontvangst genomen.

Eisen voor het inleveren

Inlevereisen voor Boerenkaas, Kaas van de boerderij en Kaas van de zuivelbereider:

  1. Op elke ingezonden kaas staat een productiedatum.
  2. Kruidenkaas is gespecificeerd met een productomschrijving waarin de toegevoegde kruiden, leeftijd en melksoort genoemd worden.
  3. Een ingezonden kaas mag geen banderol of etiket opgeplakt hebben.

Inlevereisen voor Zuivel en Zachte kaas:

  1. Elk ingezonden product heeft een ingevulde productomschrijving. Deze kun je als print bijvoegen tijdens het inleveren van het product of mailen aan cumlaude@boerderijzuivel.nl.
  2. Per product worden drie eenheden ingeleverd. Bij alle eenheden mag de verpakking volledig zichtbaar zijn, hoewel de beoordeling blind plaatsvindt. Bij zuivel en zachte kaas wordt de verpakking als laatste beoordeeld, dit is niet blind.
  3. De houdbaarheidsdatum van producten is nog niet verlopen op de dag van de prominentenkeuring woensdag 16 maart 2022. Om hieraan te kunnen voldoen, kunt u ook producten inleveren bij bovengenoemde adressen.

Algemene ledenvergadering

Op donderdag 10 maart – de dag van het inlevermoment in Bodegraven – vindt op dezelfde locatie om 14.00 uur ook de algemene ledenvergadering plaats. Deze is alleen voor leden van de Bond van Boerderijzuivelbereiders. Je hebt hiervoor een aparte uitnodiging ontvangen.

Vragen?

Heb je vragen over het inleveren, stuur dan een mail naar cumlaude@boerderijzuivel.nl. Een van de teamleden van Cum Laude neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Winnaars Den Besten
Cum Laude Awards 2023!

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.