Cum_Laude_Awards_2022

Inschrijving Cum Laude Awards 2023

Beste leden van de BBZ,

Eindelijk is het dan zover, de Cum Laude Awards 2023 komen er aan! Zowel Kaas als Zuivel en Zachte kaas worden in één week gekeurd. 

De inschrijving gaat vandaag open. Via deze e-mail wordt u uitgenodigd om in te schrijven.

Belangrijke data

De uiterste inschrijfdatum voor alle producten is vrijdag 24 februari 2023.  

Inschrijven voor de Cum Laude Awards 2023: CUM LAUDE AWARDS 2023  (klik op deze link voor de inschrijving)

Alleen middels het invullen van het inschrijfformulier via bovenstaande link kunt u zich aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging op het emailadres dat u ingevuld heeft. 
Bijgevoegd bij deze e-mail vindt u tevens de wedstrijdreglementen. Deelname is gratis voor leden en niet-leden betalen € 500,- per Kaas-inzending en € 100,- per Zuivel en Zachte Kaas-inzending. Deze kosten dienen voor 1 maart 2023 voldaan te zijn.

De keuring van de producten gaat plaatsvinden op 13 en 14 maart 2023 bij Fort Wierickerschans te Bodegraven. Op woensdag 15 maart vindt dan de prominentenkeuring plaats. Donderdagavond 16 maart vindt de prijsuitreiking plaats tijdens een feestavond bij Fort Wierickerschans te Bodegraven. Na afloop van de feestavond kunnen de kazen opgehaald worden.

De kazen, zuivelproducten en zachte kazen kunnen ingeleverd worden op donderdagmiddag/avond 9 maart tussen 16.00 en 20.00uur. Dit is voor en tijdens de Algemene Ledenvergadering in Bodegraven bij Fort Wierickerschans. U ontvangt nog een aparte uitnodiging hiervoor. De producten worden genummerd bij het inleveren.

Producten dienen uiterlijk donderdag 9 maart 2023 om 20.00uur binnen te zijn. Daarna worden geen producten meer in ontvangst genomen.

Categorieën

Dit jaar zijn er weer meer categorieën opengesteld. Wij verwijzen u naar de wedstrijdreglementen en het inschrijfformulier voor de diverse categorieën.

Er moet een ingevulde productomschrijving bij ieder product in de categorie van Zuivel en Zachte kaas (zie bijlage). Dit geldt ook voor de categorie Specialiteiten bij de Kaas. Het formulier gelijktijdig inleveren met het insturen/inleveren van de producten. 

Per product in de categorieën Zuivel en Zachte Kaas dienen 3 eenheden te worden ingeleverd. 

Er dient rekening gehouden te worden met een ruime houdbaarheidsdatum, zodat producten tijdens de prominentenkeuring 15 maart 2023 nog niet aan de houdbaarheidsdatum zijn.

Tevens geven we de mogelijkheid om ook producten in te leveren in Giessenburg, Hellouw, Dronten of Oude Ade van dinsdag 7 maart tot en met donderdag 9 maart 11.00 uur. Daarna worden geen producten meer in ontvangst genomen op deze locaties.

Er worden geen producten buiten mededinging gekeurd.

Download hier het inschrijfformulier en de wedstrijdreglementen

Inschrijfformulier Kaas
Wedstrijdreglement Kaas

Inschrijfformulier Zuivel en Zachte Kaas
Wedstrijdreglement Zuivel en Zachte Kaas

Inleveradressen

  • Familie Kwakernaak, Hofdijklaan 23, 2374 BS  Oud Ade
  • Boerderij De Polderzoom, Elburgerweg 36, 8251 RJ Dronten
  • Jeantine van Dusseldorp, Korfgraaf 38, 4174 GM Hellouw, (tevens postadres voor insturen van producten)
  • Kaasboerderij Slob, Hoefweg West 5, 3381 MA, Giessenburg

Mocht het digitaal aanmelden echt niet lukken, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail cumlaude@boerderijzuivel.nl. Een van de teamleden van Cum Laude neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Winnaars Den Besten
Cum Laude Awards 2023!

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.