
Kijkje in de keuken bij Plantage87
Onze Leoni gaat fijnproeven bij favoriet restaurant Plantage 87. Ze vraagt Chef Stephan het hemd van zijn lijf over het gebruik van kaas gemaakt op de boerderij, in zijn keuken…
Onze Leoni gaat fijnproeven bij favoriet restaurant Plantage 87. Ze vraagt Chef Stephan het hemd van zijn lijf over het gebruik van kaas gemaakt op de boerderij, in zijn keuken…
In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.
Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.
Cum Laude Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:
Agrifirm Zijerveld Bodegraven Euroflex B.V. Gebr. Rademaker B.V. C. van 't Riet Zuiveltechnologie B.V. Treur Kaas Verburg Kaas Alfa Accountants & Adviseurs De Heus Voeders B.V. ABZ De Samenwerking In2Food Albert Heijn Stafier Agriteam Melktechniek Wijsman & Verburg