Prominenten Keuring 2022

Wie worden er zaterdag 19 maart verrast met de Den Besten Cum Laude Awards? 🧀 Een culinair panel van journalisten, koks en vinologen keurden de winnaars van een platina medaille nog eens op geur en smaak. Jadis Schreuder, Laura de Grave, Felix Wilbrink, Ramon Beuk, René Pluim, Sharon de Miranda en Martine Hauwert bepalen met elkaar wie de uiteindelijke winnaar wordt van de Den Besten Cum Laude Award in de categorie kaas en in de categorie zuivel. De twee winnaars van deze prominentenkeuring worden 19 maart 2022 op de boerderij verrast met de felbegeerde gouden melkbus.

Winnaars Den Besten
Cum Laude Awards 2023!

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Lees verder

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude kaas en zuivel ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.